Foto: Perry Roovers / SQ Vision

Politie: 'Nog steeds verdachten in het vizier vanwege deelname rellen NAC-Willem II'

  Politie

BREDA - De politie verwacht nog steeds meer aanhoudingen te verrichten van personen die betrokken waren bij de rellen na afloop van de voetbalwedstrijd NAC-Willem II op zondag 21 oktober.


Dat zegt woordvoerder Eric Passchier in reactie op het feit dat woensdagmorgen wederom een verdachte is aangehouden. Het gaat om een 24-jarige Bredanaar. Met zijn arrestatie is het aantal aanhoudingen nu op 18 gekomen. 

"Voorlopig zijn we nog niet klaar", vertelt Passchier. Op de beelden die van de rellen beschikbaar zijn, zijn volgens hem nog meer gezichten te zien van personen die gezocht worden.

Passchier spreekt over alles bij elkaar 20 tot 30 mensen die hierop zichtbaar zijn. "Zij hebben na de rellen de kans gehad om zich netjes te melden. Dat is niet gebeurd, dus daarom ondernemen we nog steeds actie."

Verschillende supporters pleegden op 21 oktober strafbare feiten ten opzichte van de Mobiele Eenheid (ME), nadat de beveiliging van NAC erin geslaagd was dat aanhangers van beide clubs met elkaar op de vuist gingen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief