Een vuurwerkincident in de Arenberglaan zorgde voor veel schade en twee gewonden.
Een vuurwerkincident in de Arenberglaan zorgde voor veel schade en twee gewonden. (Foto: Perry Roovers / SQ Vision)
foto's

Onrustige nieuwjaarsnacht Breda: steekpartij; autobrand; gewonden bij vuurwerk

  Politie

BREDA - Het einde van 2018 en het begin van 2019 is roerig voor Breda. Bij een vuurwerkincident aan de Arenberglaan raakten twee kinderen gewond. Een auto aan de Dijklaan brandde uit, evenals een auto aan de Emerparklaan. Aan de Tramsingel vond een steekincident plaats.


Aan de Tramsingel hield de politie een man aan na een steekincident. Bij het incident raakte een persoon gewond. Deze werd naar het ziekenhuis afgevoerd.

De gewonden bij het vuurwerkincident vielen tegen tien uur in de Arenberglaan. Het gaat om twee kinderen die per per ambulance werden overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet duidelijk wat de aard van de verwondingen was. Het zou gaan om een mortierbom die afging.

De persoon die verdacht wordt van het afsteken van de mortierbom is door de politie meegenomen naar het bureau. Een ruit van het huis sneuvelde. Twee auto's raakten beschadigd, waarvan een zeer ernstig.  De politie zette de omgeving af voor onderzoek.


Een auto (foto boven) brandde net voorbij winkelcentrum Heksenwiel uit. De auto vloog rijdend in brand. De bestuurder wist uit de auto te komen. De brandweer is lang bezig geweest om het voertuig te blussen. De auto moest door een berger worden getakeld.

Aan de Dijklaan ging een geparkeerde auto in vlammen op nadat vuurwerk naarbinnen werd gegooid.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief