60-jarige man aangehouden voor bedreigen winkelmedewerker

  Politie

BREDA - Twee agenten hebben in hun vrije tijd vrijdag 1 februari een man aangehouden in de Tolbrugstraat in Breda. Hij wordt er van verdacht een winkelmedewerker te hebben bedreigd. 


Om 17.10 uur hoorden de agenten vanuit een winkel in sportkleding geschreeuw. Het alarm ging ook af. Ze zagen dat twee winkelmedewerkers in conflict waren met een man en zijn tas probeerden af te pakken. Later bleek dat daar de spullen in moesten zitten die mogelijk van de diefstal afkomstig waren. 

De agenten zagen dat de man een mes in zijn hand had en daarmee de winkelmedewerker bedreigde. De man liep weg, gevolgd door een winkelmedewerker.  Ze volgden het tweetal en belden voor assistentie. De verdachte gooide op een gegeven moment zijn mes weg en riep bedreigingen naar de winkelmedewerker. De agenten grepen op dit moment in. 

De verdachte is een 60-jarige man uit Vught. Hij is aangehouden en naar het bureau gebracht. Het mes is teruggevonden.  Er wordt een onderzoek ingesteld naar de mogelijk gestolen goederen die de verdachte bij zich had. De winkelmedewerker doet aangifte.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief