Foto: Politie
foto's

Politie geeft beelden overvallers juwelier Pertijs vrij

  Politie

BREDA - De politie heeft vrijdagmiddag met toestemming van de officier van justitie beelden vrijgegeven van de vier mannen die woensdagochtend een gewapende overval pleegden op juwelier Pertijs in Breda. Bij de overval raakten een beveiliger en een klant gewond. Er zijn kostbare horloges buit gemaakt. 


De daders vluchtten met een gestolen auto die korte tijd daarna onbeheerd op een parkeerplaats aan de Nieuwe Ginnekenstraat werden aangetroffen. Momenteel is de politie op zoek naar de daders.

In overleg met het Openbaar Ministerie in Breda, geeft de politie bewakingsbeelden vrij van de aankomst van de vier overvallers. De eerste twee daders zijn herkenbaar in beeld. De twee andere overvallers die later binnenkwamen droegen bivakmutsen. De eerste overvaller draagt een petje. hij heeft kort gemillimeterd haar. Hij draagt een donkere jas met daaronder een rood geruiten blouse. De tweede overvaller heeft donkerkleurig haar, maar dat is mogelijk een pruik, ook hij draagt een donkere jas met daaronder een lichtkleurige blouse.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief