Foto: Perry Roovers

Storm trekt over Breda; laat een spoor van schade achter

  Politie

BREDA - Het loopt storm bij de meldkamer. Er komen zondag 10 maart ontzettend veel meldingen binnen over loshangende takken, omgewaaide bomen en schuttingen en loshangende gevelplaten. De meeste meldingen komen vanuit Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal. De brandweer zet maximaal materieel en manschappen in om de stormincidenten af te handelen. 


In Breda is op de Parkstraat een zeer grote tak van een boom afgewaaid. Deze is terecht gekomen op een aantal geparkeerde auto's. Op de Heerbaan is een gehele boom omgewaaid. Bij het sportcentrum is op dit moment een rommelmarkt bezig die druk bezocht wordt. De bezoekers kunnen niet meer langs deze weg totdat de brandweer de boom heeft verwijderd. Ook in de Grote Spie brak een boom af door de wind. De brandweer heeft deze met een paar man op de stoep gelegd zodat de weg vrij is. De gemeente zal deze later opruimen. 

Ook op de Galderseweg zorgt een omgevallen boom voor problemen. Deze is over de weg heen gevallen. De boom is al deel weggezaagd. Auto's kunnen er nu door over het fietspad heen te rijden voorbij. 

In de dorpen rondom Breda is het ook raak. Op de Woestenbergseweg in Bavel zijn twee bomen dwars over de weg gevallen. Hierdoor is deze versperd voor verkeer. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief