Een van de overvallers
Een van de overvallers (Foto: Politie)

Videobeelden overval House of Pertijs online

  Politie

BREDA - Beelden van de overval op Juwelier Pertijs worden maandag uitgezonden bij Bureau Brabant op Omroep Brabant. Het programma wordt uitgezonden vanaf 18.00 uur. Vervolgens wordt het ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.


Op de beelden is te zien hoe twee mannen naar binnen proberen te komen. Wanneer zij binnen gelaten worden, komt een auto aanrijden. Uit de auto stappen twee mannen met bivakmutsen op. Zij rennen ook naar binnen. 

Tot nu toe zijn er in de overvalszaak acht tips binnengekomen. Twee van deze tips kwamen binnen via Meld Misdaad Anoniem. De beelden worden dinsdag ook uitgezonden bij Opsporing Verzocht. "We denken dat we met het breder verspreiden van de beelden meer tips zouden moeten krijgen", geeft de politiewoordvoerder aan. "De beide mannen zonder masker zijn goed herkenbaar in beeld. Ons vermoeden is dat er contact is geweest hier in Nederland." Of het gaat om een Nederlandse of buitenlandse bende, is niet duidelijk. "We sluiten op dit moment geen enkel scenario uit."

De juwelier aan de Parkstraat werd woensdag 6 maart overvallen door vier gewapende mannen. Bij de overval werd veel buit gemaakt. De bewaker en een klant raakten gewond. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief