Logo bredavandaag.nl
Foto: Archief

Man botst tegen verkeerslicht op Sint Ignatiusstraat

  Politie

BREDA - Een 24-jarige man uit Breda is flink de mist in gegaan in de nacht van vrijdag op zaterdag. Eerst reed hij bijna tegen een politieauto aan, ging vervolgens op de vlucht en kwam toen in aanrijding met een verkeerslicht. 


Rond 03.55 uur zagen twee agenten op de Monseigneur Leijtenstraat een auto de weg op draaien vanuit de Monseigneur de Vetstraat. De auto reed op de verkeerde helft van de weg. De bestuurder had het gelukkig op tijd door en kon door een stuurbeweging een aanrijding met de politieauto voorkomen. De agenten wilden graag in gesprek gaan met de bestuurder en gaven hem een stopteken. Alleen ging de bestuurder er vervolgens vandoor. Op de kruising met de Sint Ignatiusstraat en de Beverweg verloor de man de macht over het stuur. Hij botste tegen een een verkeerslicht aan. De man sprong uit de auto en rende weg. 

Een getuige meldde dat de bestuurder richting Brabantplein was gerend. Een bezwete man werd na enige tijd aangetroffen. Hij bleek familie te zijn van de te naam gestelde van de achtergebleven zwaar beschadigde auto. De 24-jarige man uit Breda is naar het bureau gebracht. Hij wordt verdacht van verschillende verkeersovertredingen. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief