Vrouw onder invloed van drugs draait door

  Politie

BREDA - Politie en ambulancepersoneel hebben maandag hun handen vol gehad aan een 30-jarige Bredase vrouw, die vermoedelijk zwaar onder invloed van GHB verkeerde.


De politie werd rond 18.15 uur opgeroepen naar een woning in Sint Willebrord, waar een kennis van de bewoonster de woning niet wilde verlaten. Toen agenten bij het huis aankwamen troffen ze de verdachte in de achtertuin aan. De vrouw lag op dat moment op de grond en leek onder invloed van drugs te zijn. In haar handtas bevonden zich meerdere flesjes met hierin vermoedelijk GHB. Een ambulance werd opgeroepen om medische zorg te verlenen.

Toen het personeel hiervan de vrouw wilde helpen, begon ze hen uit te schelden. Ook schopte en sloeg de Bredase wild om zich heen en probeerde ze een van de agenten te bespugen. Daarop werd ze aangehouden en afgevoerd naar het cellencomplex in Breda. Hier raakte de vrouw buiten bewustzijn en ook daar moest ambulancepersoneel er aan te pas komen om haar van medische hulp te voorzien. Daarnaast bleef ze agressief en spuugde wederom richting een politieagent en sloeg en schopte om zich heen.

Met hulp van de agenten wisten de ambulancemedewerkers haar in de ziekenauto te krijgen, waarna ze is afgevoerd naar het ziekenhuis.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief