Obscura Foto

Bredanaar gewond bij ongeval op A58

  Politie

BREDA - Bij een ongeval op de A58 in Etten-Leur richting Breda zijn vrijdagnacht twee gewonden gevallen. Het gaat om een 53-jarige Bredanaar en een 24-jarige vrouw uit Roosendaal.


Rond 02.35 uur botste de Roosendaalse op de voor haar rijdende auto, die bestuurd werd door de Bredanaar. Door de aanrijding begon zijn voertuig te tollen en kwam midden op de rijbaan tot stilstand. Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd, waaronder ook een traumahelikopter. De bestuurder zat bekneld en moest door brandweerlieden uit zijn benarde positie bevrijd worden. Hij werd met nog onbekend letsel in een ambulance naar het ziekenhuis in Breda vervoerd.

Het voertuig van de vrouw uit Roosendaal kwam tegen de vangrail tot stilstand. De bestuurster stond naast haar auto toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Ze had een bloeding aan haar pols en werd voor controle eveneens naar het ziekenhuis vervoerd.

Een verkeersongevallenanalist heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. Een GGD arts heeft in het ziekenhuis bloed van de Bredanaar afgenomen om te onderzoeken of er sprake was van rijden onder invloed.

FOTOSERIES