Er werden vijf arrestaties verricht.
Er werden vijf arrestaties verricht. (Foto: Politie)

Drie aanhoudingen voor mishandeling tijdens uitgaansnacht in Breda

  Politie

BREDA - In de nacht van zaterdag op zondag 2 juni zijn er door de politie in het uitgaanscentrum van Breda vijf arrestaties verricht. Drie aanhoudingen waren vanwege mishandeling en twee vanwege het verstoren van de openbare orde. 


Volgens agenten liep de avond in een goede sfeer, maar kwamen na 01.00 uur meer meldingen van opstootjes en lastige personen. De eerste aanhouding was rond 01.00 uur op de Grote Markt. Een 54-jarige Bredanaar heeft in een café een kopstoot gegeven aan een 55-jarige man uit Breda. Daarnaast werden er nog twee 18-jarige mannen uit Breda rond 04.00 uur aangehouden op de Visserstraat vanwege het verstoren van de openbare orde. 

Een 24-jarige man uit Breda werd rond 04.35 uur op de Havermarkt aangehouden. Hij zou een 20-jarige vrouw uit Steenbergen een klap in het gezicht hebben gegeven. Het slachtoffer deed aangifte. De man zou de vrouw geslagen hebben nadat zij een ruzie probeerde te sussen. Ze liep hierbij een pijnlijke wang op. 

Eveneens om 04.35 uur werd een man uit Rotterdam aangehouden voor mishandeling. Dit gebeurde nadat hij een medewerker van Sfeerbeheer op de Havermarkt op het hoofd had geslagen. De man had de Rotterdammer aangesproken op zijn gedrag, omdat hij een meisje tegen de gevel van een muur duwde. 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief