De vrouw werd met veel moeite aangehouden.
De vrouw werd met veel moeite aangehouden. (Foto: Rijnhout Media)

Verwarde vrouw schopt motoragent bij Chasséveld

  Politie

BREDA - Een vrouw is zaterdagmiddag 8 juni aangehouden nadat ze een motoragent schopte. Ze vertoonde verward gedrag. De vrouw zat op de motor van de agent en wilde er niet af. 


Rond 15.15 uur kwam de agent het bureau aan het Chasséveld uitgelopen. Daar zag hij de vrouw op zijn geparkeerde motor zitten. Hij herkende haar, want ze was eerder die dag op het bureau geweest. Toen maakte ze een verwarde indruk. De crisisdienst werd voor haar gebeld, maar ze vormde geen gevaar dus werd er geen directe behandeling ingezet. 

De agent verzocht de vrouw van zijn motor af te gaan. Daar gaf ze geen gehoor aan. Ook nadat hij haar gesommeerd had, werkte ze niet mee. Hij heeft haar van de motor af moeten trekken. Daarna verhinderde ze dat hij op zijn motor kon stappen. Uiteindelijk moest hij haar wegduwen. Daar werd de vrouw kwaad om, waarop ze hem een harde schop tegen zijn onderbeen gaf. 

De agent kon niets anders doen dan de vrouw aanhouden. Hierbij verzette zij zich hevig. Collega's moesten hem te hulp schieten. De vrouw is ingesloten op het bureau. Er wordt passende hulp aangeboden. 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief