Afbeelding
Foto: Politie

Agenten verrichten vier aanhoudingen tijdens uitgaansnacht in Breda

Door: Amber Kuijs Politie

BREDA - In de uitgaansnacht van zaterdag op zondag 28 juli zijn er vier aanhoudingen verricht in het centrum van Breda. Drie daarvan vonden er plaats na een vechtpartij op de Haven. 

Rond 04.00 uur kregen agenten de melding van een vechtpartij op de Haven. Een 23-jarige Bredanaar is geslagen en tegen het hoofd geschopt. Hij liep hierbij een flinke hoofdwond op. Deze is behandeld in de ambulance. 

Omstanders wijzen een 19-jarige Bredanaar aan. Hij werd aangehouden met bloedvegen op zijn jas. In een cafĂ© zou hij een glas hebben gegooid. Daarna heeft hij buiten het slachtoffer geslagen. Hij probeerde te vluchten en verzette zich bij de aanhouding. Een 20-jarige Bredanaar zou het slachtoffer geschopt hebben terwijl hij op de grond lag. Ook hij is aangehouden. 

Een 23-jarige Bredanaar is rond 04.10 uur aangehouden omdat hij een 32-jarige vrouw uit Breda geslagen zou hebben. De recherche stelt nader onderzoek in naar de incidenten. Een 22-jarige man uit Breda is rond 02.25 uur op de Vismarktstraat aangehouden omdat hij de openbare orde verstoorde.