Foto: Facebook VV Dubbeldam

Politie Breda: 'Blijf uitkijken naar vermiste Dirk'

  Politie

BREDA - De zoektocht naar de vermiste Dirk (52) is nog steeds in volle gang. De man uit Dordrecht verdween in de nacht van 31 juli op 1 augustus uit zijn woning. Vrijdagavond kwam er een serieuze tip binnen waaruit bleek dat Dirk in Breda was. Maar hij werd er uiteindelijk niet aangetroffen. De politie van Breda roept mensen op om te blijven uitkijken naar de vermiste man.


Dirk Dalebout vertrok in de nacht van 31 juli op 1 augustus om 2.00 uur te voet uit zijn woning in Dordrecht. Sindsdien is er geen contact meer met hem geweest. 

Zijn familie is radeloos. Zij roepen mensen via Facebook massaal op om mee te zoeken naar Dirk. Wie denkt Dirk te zien, wordt opgeroepen hem niet zelf aan te spreken maar meteen de politie te waarschuwen. Ook vraag de familie om hen geen persoonlijke Facebookberichten te sturen met tips. "Zo geef je de familie en vrienden valse hoop. Denk je iets gezien te hebben bel je de politie", schrijft Celine Dalebout op Facebook.

Signalement

Dirk droeg een lichtblauw t-shirt van het merk PME of G-star, en zwarte Adidas trainingsbroek en witte sneakers. Tips? Bel direct de politie 0900-8844.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief