Foto: Rijnhout Media

Man slaat jongen (16) in gezicht bij benzinestation Zwijnsbergenstraat

  Politie

BREDA - Een 16-jarige jongen is gisteravond bij een benzinestation aan de Zwijnsbergenstraat door een voor hem onbekende man in zijn gezicht geslagen. Daarnaast vernielde de man zijn fiets. Later die avond heeft de politie een 53-jarige man uit Ulvenhout aangehouden. 


De jongen bezocht even voor 18.30 uur de winkel van het benzinestation. Toen hij terug bij zijn fiets kwam, stopte er een auto naast hem. De bestuurder stapte uit en liep tegen het fietswiel aan. Het slachtoffer excuseerde zich, maar kreeg vervolgens een klap in zijn gezicht. 

De verdachte liep de winkel in. De jongen bleef verbouwereerd achter. Toen de man weer naar buiten kwam, greep hij de fiets vast. Hij tilde hem boven zijn hoofd en wierp de fiets weg. Vervolgens reed de automobilist weg. 

Aanhouding
De verdachte kon later die avond bij zijn woning aangehouden worden. Zowel het slachtoffer als een getuige kon een deel van het kenteken doorgeven. Daardoor wist de politie wie de bestuurder was. De man is meegenomen naar het politiebureau. Hij zit nog vast voor verder onderzoek. Het is onduidelijk waarom de man zo boos was. 

Het 16-jarige slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij hield geen letsel over aan de mishandeling. Wel raakte zijn fiets flink beschadigd. 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief