Foto: Politie

Tips leiden tot diverse hennepvondsten in Breda

  Politie

BREDA - De politie heeft tijdens een controle twee hennepstekkerijen, een geoogste kwekerij en een actieve kwekerij aangetroffen. Ook werden zeven wietplanten in een tuin aangetroffen. De politie kwam deze kwekerijen op het spoort door diverse meldingen. Er zijn zes personen aangehouden. 


Woensdag hebben agenten vijf woningen doorzocht. Bij een woning aan de Raamstraat en een woning aan de Nicoline Swijgmanstraat zijn ongeveer 450 moederplanten en 3360 stekken door de politie geruimd. Twee mannen van 38 en 56 jaar zijn aangehouden.

Bij een woning aan de Pijpersmoeren werd een recent geoogste hennepkwekerij aangetroffen. Dit betrof mogelijk een kwekerij van 200 planten. Een man (39) en een vrouw (36) zijn aangehouden.

Een actieve kwekerij, van ongeveer 160 wietplanten, werd in een woning aan de Waterviolier ontdekt. Hiervoor zijn een vrouw van 45 en een man van 33 uit Breda opgepakt. Ze worden tevens verdacht van diefstal van stroom en water.

De politie verwijderde woensdag ook zeven wietplanten uit de achtertuin van een woning aan de Muiderslotstraat. De recherche doet onderzoek naar deze zaken.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief