Foto: Rijnhout Media

Man (29) verwondt agenten tijdens aanhouding in Vogelschoot

  Politie

BREDA - Twee agenten zijn zaterdag lichtgewond geraakt nadat zij waren mishandeld door een 29-jarige man en vrouw. Zij zijn aangehouden. 


Omstreeks 19.30 uur reden twee agenten naar de Vogelschoot in verband met een melding van een man die een vrouw zou mishandelen. Ter plaatse troffen zij op straat een vrouw in een auto die mogelijk betrokken zou zijn. 

Tijdens een praatje met deze vrouw, hoorden zij gegil komen uit een van de woningen. In een van de achtertuinen zagen agenten een man en een huilende vrouw staan. Wanneer een van de agenten de man aanspreekt en hem wil aanhouden voor mishandeling, begint de man te gillen en zich hevig te los te rukken. De man bleef zich verzetten tegen de aanhouding. Agenten hebben hem naar de grond gewerkt. 

Verzet

Een van de agenten is meerdere malen tegen zijn been geschopt door de man. Na een korte worsteling lukte het om de handboeien om te doen.

Een 37-jarige vrouw uit Breda probeerde om de agenten los te rukken van de man en sloeg hierbij meerdere malen op het achterhoofd van een van de agenten. Zij is ook aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief