Afbeelding
Foto: Politie Breda

Politie zoekt met sonar op Markkanaal naar vermiste Sacco Tange

Door: Hanneke Marcelis Politie

BREDA/OOSTERHOUT - De politie heeft vanochtend de zoektocht naar de vermiste Oosterhoutse Sacco Tange (53) weer opgestart. Door middel van sonar wordt het Markkanaal afgezocht. Er wordt gestart in Oosterhout, en de zoektocht gaat verder in de richting van Breda.

Vanaf de sluis in Oosterhout is vanochtend gestart met de doorzoeking van het Markkanaal. Er is een boot te water gelaten met sonar die in de richting van Breda het Markkanaal naar de Mark afvaart.

Vermissing

Izaak Joost Tange, roepnaam Sacco, is sinds zondag 13 oktober vermist. Hij is het laatst gezien bij zijn woning in Oosterhout tussen 9.00 uur en 10.00 uur. Hij droeg een groen/bruine jas van het merk Tommy Hilfiger, een blauw/grijs vest van joggingstof, een blauwe verwassen spijkerbroek en beige/lichtbruine bergschoenen met een zwarte zool. Afgelopen weekend werd er door de politie en honderden vrijwilligers al uitgebreid gezocht in een natuurgebied in Den Hout waar Sacco regelmatige wandelde. Die zoektocht was echter zonder resultaat.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.