Politie voert reconstructie uit van dodelijk ongeval Tramsingel | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: PERRYROOVERSFOTOGRAFIE

Politie voert reconstructie uit van dodelijk ongeval Tramsingel

  Politie

BREDA - Op woensdagavond 27 november wordt de Tramsingel in Breda afgesloten zodat verkeersongevalanalisten van de politie een reconstructie kunnen uitvoeren van een dodelijk ongeval dat plaatsvond in augustus. Toen overleed de bijrijdster van een quad nadat deze botste met een personenauto.


Vanaf 22.00 uur wordt de weg voor alle verkeer afgesloten. Naar verwachting duurt het onderzoek tot in de nachtelijke uren, doch uiterlijk tot 06.00 uur.

Op dinsdagavond 27 augustus overleed de bijrijdster van een quad toen het voertuig waar zij op zat op de kruising Tramsingel en Gieterijstraat in aanrijding kwam met een personenauto. De beide opzittenden, een 34-jarige man uit Tilburg en een 30-jarige vrouw uit Breda, van de quad raakten destijds gewond en werden naar een ziekenhuis overgebracht. De vrouw overleed later in de nacht aan haar verwondingen. De verkeersongevallendienst van de politie hoopt met de uitkomsten van de reconstructie meer helderheid te krijgen over de exacte toedracht van het ongeval.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief