Bredanaar slaat automobilist in zijn gezicht na verkeersruzie bij Prinsenbeek | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda

Bredanaar slaat automobilist in zijn gezicht na verkeersruzie bij Prinsenbeek

  Politie

PRINSENBEEK - Een verkeersruzie op de A16 kreeg vanochtend een vervelende wending. De ene bestuurder werd namelijk bij de afslag Prinsenbeek neergeslagen door de ander.


Het slachtoffer reed rond 08.30 uur op de A16 vanuit Rotterdam in de richting van Prinsenbeek. Voor hem reed een 57-jarige bestuurder uit Breda, die volgens het slachtoffer niet voldoende rechts hield. Hierop seinde hij met zijn verlichting. De 57-jarige man zou als reactie zijn frustratie hebben geuit in de nodige gebaren richting de ander. Toen beiden de afslag Prinsenbeek namen, zette de 57-jarige bestuurder zijn auto voor die van het slachtoffer stil. Beide mannen stapten uit om de ruzie voort te zetten. Daarbij werd op een bepaald moment geweld gebruikt, waarbij de 57-jarige man een harde klap gaf. Het slachtoffer kwam op het wegdek terecht en moest voor verdere verzorging naar het ziekenhuis.

De politie nam van meerdere getuigen een verklaring op en wist de verdachte in zijn woning aan te houden. Hij zit vast voor verder onderzoek.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief