Rotterdamse politie slaat NAC-supporter met wapenstok: 'Hoofdwond van vijf centimeter' | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Politie

Rotterdamse politie slaat NAC-supporter met wapenstok: 'Hoofdwond van vijf centimeter'

  Politie

BREDA - Een NAC supporter heeft gisterenavond na de wedstrijd Excelsior - NAC een hoofdwond opgelopen. Dat gebeurde tijdens een confrontatie met de Rotterdamse politie. 


De Rotterdamse politie was bezig met het verrichten van een aanhouding in verband met een vernieling van een slagboom. Omstanders probeerden deze aanhouding te verhinderen. Hierop hebben de agenten de omstanders meerdere malen gesommeerd weg te gaan. Dat meldt de politie op Twitter. Toen dit niet gebeurde heeft de politie gebruik gemaakt van de lange wapenstok om ruimte te creëren voor de aanhouding. Een NAC-supporter is hierbij geraakt. Hij kreeg een slag tegen zijn hoofd met de wapenstok. Daardoor liep hij volgens 'Fanzine De Rat' een hoofdwond op van zo'n vijf centimeter. "Het bot was zichtbaar."

De politie laat weten het erg 'spijtig' te vinden dat de NAC-supporter een hoofdwond heeft opgelopen. "Dat was natuurlijk nooit de bedoeling." De gewonde man is ter plaatse behandeld door de medewerkers van de ambulance.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief