Foto: Rijnhout Media

36-jarige Bredanaar slaat mindervalide man met wandelstok

  Politie

BREDA - Een man is woensdagavond mishandeld met zijn eigen wandelstok. De 36-jarige verdachte kon iets later worden aangehouden. 


Op woensdagavond rond 19.30 uur ontving de politie meerdere meldingen vanuit de Oranjeboomstraat. Er zou gevochten zijn en een man zou daarbij gewond zijn geraakt. Ter plaatse troffen de hulpdiensten een gewonde bewoner van de Oranjeboomstraat aan. Hij verklaarde dat hij beneden aan zijn flatwoning geschreeuw had gehoord. Daarop liep hij naar beneden. Op het moment dat hij de portiek uit liep kwam een man schreeuwend op hem af. Die man gooide een fles drank naar hem. Het slachtoffer kon deze afweren. De verdachte pakte de wandelstok af van het slachtoffer en sloeg hem daarmee terwijl het slachtoffer op de grond lag. Daarna ging de verdachte er vandoor.

Het slachtoffer bleek meerdere (blauwe) plekken op zijn lichaam te hebben. De identiteit van de gevluchte verdachte kon snel worden achterhaal. Hij is een bekende van de politie. De 36-jarige verdachte kon binnen een half uur aangehouden worden. Hij bleek onder invloed te zijn. De verdachte weigerde hij me te werken aan een onderzoek. Ook beledigde en bedreigde hij de medewerkers van het arrestantencomplex. Er wordt een proces-verbaal tegen deze verdachte opgemaakt.

FOTOSERIES