De politie arresteerde de man.
De politie arresteerde de man. (Foto: Perry Roovers)

Oplettende klant overmeestert man met vuurwapen bij Spar aan Ginnekenstraat

  Politie

BREDA - Een oplettende klant wist te voorkomen dat een 52-jarige man een overval pleegde op Spar aan de Ginnekenstraat in Breda. Hij overmeesterde de Bredanaar, die een mes en vuurwapen in zijn tas had zitten. De politie heeft de dief vervolgens gearresteerd. 


Bij de Spar wilde een man aan de kassa enkele goederen afrekenen. Het personeel merkte op dat er verschillende goederen, die de man tijdens zijn bezoek aan de winkel in zijn tas had gestopt, niet op de toonbank liggen. Hierop wordt hij aangesproken en wordt hem vertelt dat hij wel alle goederen die uit de winkel komen moet afrekenen.

Vervolgens opent de man zijn tas om er een product uit te halen. Een oplettende klant ziet dan dat er een op een vuurwapen lijkend voorwerp in de tas zit. Toen de man even niet oplette overmeesterde de klant en het personeel de man. De Bredanaars werd onder controle gehouden totdat de politie arriveerde.

Agenten hebben de 52-jarige man uit Breda gearresteerd. In de tas bleken meerdere nepwapens en messen te zitten. Deze zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak. 

FOTOSERIES