Een aanhanger. Foto ter illustratie
Een aanhanger. Foto ter illustratie

Man aangehouden voor 'stelen' van aanhanger bij bouwmarkt in Breda: situatie blijkt groot misverstand

  Politie

BREDA - De politie heeft dinsdag een inwoner van Sint Willebrord aangehouden voor het stelen en de heling van een aanhanger. De aanhanger werd 29 maart 'gestolen' bij een bouwmarkt in Breda. Maar achteraf bleek alles te gaan om een groot misverstand. De man is weer op vrije voeten. 


Op 29 maart werd de aanhangwagen gestolen bij een bouwmarkt in Breda. De eigenaar was op dat moment in de winkel wat spullen aan het kopen, maar toen hij buiten kwam was de aanhanger was. De eigenaar van de aanhanger deed meteen na ontdekking van de diefstal aangifte bij de politie en een onderzoek werd ingesteld. Uit dit onderzoek kwamen een man naar voren die mogelijk betrokken was bij de diefstal en heling van de aanhangwagen.

Agenten zijn dinsdagmiddag langs het adres gereden waar deze man zou wonen. Op het erf van een woning aan de Bremstraat in Sint Willebrord zagen zij inderdaad een aanhanger staan. Bij nader onderzoek bleek het inderdaad te gaan om de gestolen aanhangwagen uit Breda. De bewoner is aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. En werd vandaag verhoord. En daar bleek de hele situatie ineens te draaien om een groot misverstand. De man had nooit de intentie gehad om de aanhanger te stelen, laat de politiewoordvoerder weten. Hij moest bij de bouwmarkt een aanhangwagen ophalen, en nam per ongeluk de verkeerde mee. Een collega van de man heeft dat verhaal bevestigd. 

De man is dus weer op vrije voeten gesteld.  De aanhanger is weer terug naar de rechtmatige eigenaar.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief