Foto: Archief

Bredanaar (28) aangehouden voor mishandelen van ex-vriendin

  Politie

BREDA - Een 28-jarige Bredanaar is zaterdagavond aangehouden op verdenking van het bedreigen en mishandelen van zijn ex-vriendin. Ook werden in een schuur diverse wapens aangetroffen.


De politie drong zaterdagavond rond 19.20 uur een huis in Haagse Beemden binnen nadat een man zijn ex-vriendin zou hebben mishandeld. De vrouw vertelde tegen de politie dat ze ruzie had met haar ex-vriend. In de nacht van donderdag op vrijdag waren uit voorzorg twee vriendinnen bij haar. Haar ex stond voor de voordeur en drong nadat ze open had gedaan ongevraagd en opgefokt haar woning binnen. Hij dreigde haar huis in de fik te steken en kapot te maken. Vervolgens sloeg hij haar meerdere keren met vlakke hand in het gezicht. Ook de vriendinnen werden door de man bedreigd. Toen één van hen de politie belde is de man uit de woning gevlucht.

De politie stelde een onderzoek in naar de verblijfplaats van de verdachte. Hij bleek bij een ex-vriendin te verblijven in de Haagse Beemden. Daar is hij zaterdagavond aangehouden. Vanwege mogelijk vuurwapenbezit werd de woning en de bijbehorende schuur doorzocht. In de berging werden onder meer een Nunchaku, een boksbeugel, een alarmpistool met patronen en een groot kapmes aangetroffen. De wapens zijn in beslag genomen.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief