Bestelbus en auto volledig in vlammen op aan Rombout Keldermanstraat | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Beide voertuigen brandde volledig uit.
Beide voertuigen brandde volledig uit. (Foto: PERRY ROOVERS )

Bestelbus en auto volledig in vlammen op aan Rombout Keldermanstraat

  Politie

BREDA - Opnieuw zijn er in Breda auto's in vlammen opgegaan. Afgelopen zijn er een auto en bestelbus in de Rombout Keldermanstraat volledig uitgebrand. Een nacht eerder brandde er een auto volledig uit aan het Erasmusplein.


In de nacht van zondag op maandag stonden rond 00.24 uur twee voertuigen in brand aan de Rombout Keldermanstraat in de Hoge Vucht. Zowel de BMW als de bestelbus ging verloren door de brand. 

Naast de brandweer was ook de politie met veel voertuigen aanwezig. Agenten hebben diverse personen gehoord. Ook bij deze brand gaat de politie uit van brandstichting. Waarschijnlijk is de BMW aangestoken, waarna de bestelbus ook in brand is gevlogen. 

Autobranden

De laatste tijd vinden er wel meer autobranden plaats in Breda. Van zaterdag op zondag ging er aan het Erasmusplein al een auto volledig in vlammen op. Daar gaat de politie eveneens uit van brandstichting. Omwonenden hadden twee jongeren weg zien lopen. Begin deze maand raakte er aan de Dirk Hartogstraat al vier auto's beschadigd door brand. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief