Bredanaar (55) slaat bedrijfsleider van café met vlakke hand tegen oor | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Archief

Bredanaar (55) slaat bedrijfsleider van café met vlakke hand tegen oor

  Politie

BREDA - De politie heeft afgelopen nacht een 55-jarige Bredanaar aangehouden op de Vismarktstraat. Hij zou met de vlakke hand een bedrijfsleider van een café tegen diens rechteroor hebben geslagen.


De bedrijfsleider van een café aan de Vismarktstraat vertelde dat hij zag dat er problemen waren bij de ticketverkoop. Een gezin bestaande uit vijf personen wilde naar binnen. De bedrijfsleider sprak de vader aan en vertelde hem dat ze niet naar binnen mochten omdat ze met z'n vijven waren. 

Op het eerste gezicht leek het gezelschap dit te accepteren. Toen ze echter wegliepen maakte de vader een zwaaiende beweging, waarbij hij met zijn vlakke hand tegen het rechteroor van de bedrijfsleider sloeg. Hij raakte daarbij het oordopje van de portofoon. De klap veroorzaakte pijn aan en ruis in het oor. 

De beveiliger van een andere café heeft de verdachte tegen weten te houden en vervolgens rond 00.55 uur overgedragen. De 55-jarige Bredanaar die onder invloed was van alcohol ontkent de mishandeling. De politie onderzoekt camerabeelden. 

 




NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief