Verkoper (21) en koper (30) van drugs aangehouden op Naundorffstraat: tientallen grammen harddrugs aangetroffen | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Politie

Verkoper (21) en koper (30) van drugs aangehouden op Naundorffstraat: tientallen grammen harddrugs aangetroffen

  Politie

BREDA - Agenten zagen gisteravond een drugsdeal tussen twee mannen op de Naundorffstraat. Zowel de 21-jarige verkoper uit Breda, als de 30-jarige koper uit Breda, zijn aangehouden. In de woning van de verkoper werd diezelfde avond nog een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen.


Even na 18.30 uur zagen agenten dat er een drugsdeal gesloten werd op de Naundorffstraat. Daarop besloten de agenten het duo te controleren. De koper bleek drie ponypack met cocaïne in zijn bezit te hebben. Hierop werd hij aangehouden. De verkoper werd in de Nassaustraat eveneens gecontroleerd. Hij had tientallen ponypacks met verdovende middelen in zijn auto liggen. Ook hij werd direct aangehouden. De drugs zijn in beslag genomen. 

Gezien de grote hoeveelheid aan verdovende middelen, werd de woning van de verkoper doorzocht. Tijdens deze doorzoeking trof de politie tientallen grammen harddrugs aan. Het gaat onder andere om cocaïne, ketamine en MDMA met een totaalwaarde van ongeveer 8000 euro. Ook deze drugs zijn in beslag genomen. 

Beide verdachte zitten vast voor verder onderzoek. 


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief