Jongen (16) onder bedreiging van vuurwapen beroofd van telefoon en geld bij Brabantplein | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto:

Jongen (16) onder bedreiging van vuurwapen beroofd van telefoon en geld bij Brabantplein

  Politie

BREDA - Een 16-jarige jongen is vrijdagavond onder bedreiging van een vuurwapen bij Brabantplein beroofd van zijn mobiele telefoon en geld. De dader is nog spoorloos. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer zat gisteravond rond 23.45 uur met twee vrienden op een bankje aan het begin van het park, gezien vanaf de Mgr. Leijtenstraat. Daar werd het drietal aangesproken door een man die zijn shirt optilde, waarna een vuurwapen in zijn broeksband zichtbaar werd. Hij eiste vervolgens hun waardevolle spullen. 

De 16-jarige jongen heeft zijn dure mobiele telefoon en contant geld afgegeven. De telefoons van zijn vrienden heeft de straatrover niet afgepakt. Vervolgens liep de dader weg richting het winkelcentrum. Het slachtoffer en zijn vrienden zijn snel naar huis gefietst en hebben daar alarm geslagen. 

Signalement

De dader zou een man zijn met een getint uiterlijk en kort haar. Hij droeg ene zwart vest met capuchon, een joggingbroek en gympen. Omdat de dader nog spoorloos is, is de politie opzoek naar getuigen van deze beroving. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Getuigen wordt gevraagd proces-verbaal nummer 2020234372 te vermelden. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief