Beroving en poging tot beroving in omgeving van Lange Weide in Teteringen | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
politie-112-politieauto
politie-112-politieauto (Foto: )

Beroving en poging tot beroving in omgeving van Lange Weide in Teteringen

  Politie

TETERINGEN - In de omgeving van de Lange Weide in Teteringen heeft zaterdag aan het begin van de avond een beroving en een poging to beroving plaatsgevonden. De overval werd vermoedelijk gepleegd door twee getinte jongemannen. 


Een man fietste gisteren rond 17.15 uur over het Lange Vuchtpad, ter hoogte van de Mandt, richting Teteringen. Daar werd hij tegemoet gereden door een scooter met daarop twee jongemannen. De scooter keerde vervolgens om en ging naast het slachtoffer rijden. Het tweetal sprak de fietser aan en probeerde hem uit balans te krijgen. Dit lukte echter niet. Ook probeerden ze het slachtoffer de weg af te snijden. Toen ook dat niet lukte reden de twee mannen bij de kruising met de Espakker weg richting Breda. 

De politie startte na de meldingen van de poging beroving en de beroving direct een onderzoek. Meerdere eenheden zochten in de omgeving naar het duo, maar troffen hen helaas niet aan. Het duo zou rond de 15/16 jaar oud zijn. Beide jongens hebben een getinte huidskleur, stevig postuur en droegen zwarte kleding bestaande uit een trainingsbroek en een jas met capuchon. Ze zaten samen op een zwarte scooter.

De politie is op zoek naar getuigen die zaterdagvond iets hebben gezien in de omgeving van Teteringen. Heeft u informatie die de politie kan onderzoek helpen? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800 7000.