Drugs, geld, dure horloges en 57 pony packs: Drugsdealer (25) aangehouden in Hoge Vucht | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Politie

Drugs, geld, dure horloges en 57 pony packs: Drugsdealer (25) aangehouden in Hoge Vucht

  Politie

BREDA - De politie heeft woensdag een drugsdealer uit Hoge Vucht opgepakt na tips van alerte buurtbewoners. In het huis van de verdachte werden drugs, geld en luxe goederen gevonden. Deze zijn in beslag genomen.


Meerdere bewoners uit Hoge Vucht merkten de afgelopen tijd verdachte activiteiten op. Hiervan maakten zij een melding bij de politie. Zij legden alle informatie bij elkaar en maakten een plan van aanpak om de dealer aan te houden. De actiedag was woensdag 7 oktober.

De politie voelde meerdere kopers aan de tand. Zij verklaarden inderdaad van desbetreffende dealer te hebben gekocht. Daardoor kon de 25-jarige Bredanaar worden aangehouden. Om 16.00 uur kreeg hij op de Teteringsedijk een stopteken. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

Zijn auto werd overgebracht naar een bureau en is daar onderzocht. In verschillende verborgen ruimtes werd drugs en verpakkingsmateriaal aangetroffen. De auto is in beslag genomen.

Huiszoeking

Ook is er een zoeking gedaan in zijn woning. Daar werd een hoeveelheid geld en luxe goederen aangetroffen. Enkele duizenden euro’s, vijftien paar schoenen van dure merken, tien dure horloges, zonnebrillen en een motorscooter zijn in beslag genomen.