Twee Bredanaars (21 en 48) aangehouden na vondst gestolen scooters in Oosterhoutse woning | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Politie

Twee Bredanaars (21 en 48) aangehouden na vondst gestolen scooters in Oosterhoutse woning

  Politie

BREDA - De politie heeft zaterdag twee Bredanaars van 21 en 48 jaar aangehouden voor het stelen van twee scooters. De politie kwam de mannen op het spoor na meldingen van meerdere buurtbewoners.


Agenten werden zaterdag rond 17.00 uur naar de Duivenvoordestraat in Oosterhout gestuurd. Meerdere buurtbewoners meldden dat mannen in een tuin een scooter aan het demonteren waren. De getuigen lieten weten dat het om een huur-scooter ging. Omdat de situatie verdacht leek, hadden de buurtbewoners de politie gebeld. 

Agenten stelden een onderzoek in. Voor de woning stond een scooter met een uitgeboord slot. Deze scooter bleek gestolen te zijn. Ook werd er in de voortuin een huur-scooter met beschadigingen aangetroffen. Na een telefoontje met de verhuurder bleek dat deze niet gehuurd was. Op aanwijzing van de getuigen zijn twee Bredanaars, die in de woning aanwezig waren, aangehouden. De scooters zijn in beslag genomen. 


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief