Vrouw (63) rijdt man (36) opzettelijk aan na onenigheid in Ulvenhout: beiden aangehouden | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
<p>fotos-politie-shutterstock-2</p>

fotos-politie-shutterstock-2

(Foto: )

Vrouw (63) rijdt man (36) opzettelijk aan na onenigheid in Ulvenhout: beiden aangehouden

  Politie

ULVENHOUT - De politie heeft zaterdagochtend een 63-jarige vrouw uit Terneuzen aangehouden in Ulvenhout op verdenking van zware mishandeling. Ook een 36-jarige man uit Ulvenhout is aangehouden op verdenking van bedreiging. De twee, bekenden van elkaar, hadden die ochtend onenigheid met elkaar gekregen.


De vrouw zou tegen de 36-jarige man aangereden zijn op de Strijbeekseweg. Toen de man vervolgens op de motorkap van het voertuig terecht kwam, heeft de vrouw nog even met hem op de motorkap rondgereden. De man raakte daarbij niet gewond. De man wordt ervan verdacht de vrouw, voorafgaand aan het motorkapincident, te hebben geslagen en bedreigd. 

Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over het incident. Omstanders wisten uiteindelijk tussenbeide te komen, en zorgde dat het voertuig stopte. Agenten waren vervolgens snel ter plaatse. Op basis van verhalen van de betrokkenen en getuigen, besloten de agenten om de 36-jarige man en de 63-jarige vrouw aan te houden. Beide verdachten hebben inmiddels een verklaring afgelegd. Beide verdachte zijn zaterdagavond in vrijheid gesteld. Justitie gaat zich nu buigen over de schuldvraag en een passende straf.


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief