Opnieuw raak in Breda: twee auto’s in vlammen op | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: PERRY ROOVERS

Opnieuw raak in Breda: twee auto’s in vlammen op

  Politie

BREDA - Het was afgelopen nacht opnieuw raak in Breda. Twee auto’s gingen volledig in vlammen op. De brandweer moest ter plaatse komen om de branden te blussen. 


De laatste weken is het vaak raak in Breda. De brandweer moest diverse keren ter plaatse komen voor autobranden. Ook afgelopen nacht gingen er twee auto’s in vlammen op. 

Vestingstraat

Rond 23.00 uur vloog in de Vestingstraat een Mercedes Vito in brand. De brandweer was er snel bij. Aan de rechterkant was de brand ontstaan. De auto liep flinke schade op door de brand. De politie startte een onderzoek en hield rekening met vandalisme. 

De Wilderen

Rond 23.40 uur brandde in de Wilderen een Fiat 500 geheel uit. Ook hier was de brandweer snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De politie startte een onderzoek en hoorde getuigen. Een berger heeft de Fiat getakeld.

VVD uit zorgen 

Onlangs uitte de Bredase fractie van de VVD al hun zorgen over het vandalisme in Hoge Vucht. In deze wijk werden afgelopen weken meerdere auto’s in brand gestoken. Ook werden bushokjes vernield. De partij stelde vragen aan het college.