Meerdere hulpdiensten zijn op de been.
Meerdere hulpdiensten zijn op de been. Foto: PERRY ROOVERS

Tiener gewond na elektrocutie in woning aan Cimburgalaan

Door: Amber Kuijs Politie

BREDA - In een woning aan de Ciimburgalaan in Breda is vrijdagochtend een persoon gewond geraakt nadat hij werd geëlektrocuteerd. Het zou gaan om een 13-jarige tiener, die zijn bewustzijn verloor nadat hij in de badkamer stroom had gekregen.  

Een persoon is vrijdagochtend even voor 08.30 uur gewond geraakt bij een elektrocutie in een woning aan de Cimburgalaan. Veel hulpdiensten waren op de been. Zeker twee ambulances en meerdere eenheden van de politie waren ter plaatse. Ook landde er een traumahelikopter op een nabijgelegen grasveld. 

Het slachtoffer zou een tiener zijn. “We kregen een melding van een reanimatie, elektrocutie van een jongen van 13 jaar, die in de badkamer stroom had gekregen en daarna zijn bewustzijn was verloren”, legt Brandweer vlogger Richard in zijn Instagram stories uit. Het slachtoffer is met de ambulance onder begeleiding van de trauma arts en politie overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Over de aard van zijn verwondingen is nog niets bekend. “Hij is met hartslag en ademhaling afgevoerd naar het ziekenhuis, maar het is nog even wachten hoe het afloopt.”

Hoe en waardoor je jongen is geëlektrocuteerd is niet duidelijk. Twee bussen van netbeheerder Enexis kwamen ook ter plekke.