Foto:

Pizzabezorger met mes bedreigd en beroofd van wisselgeld aan Pietersberg

  Politie

BREDA - Een 17-jarige pizzabezorger is dinsdagavond op de Pietersberg bedreigd en beroofd van zijn wisselgeld. De verdachte is spoorloos. De politie is momenteel op zoek naar getuigen. 


Omstreeks 20.30 uur reed een 17-jarige bezorger op zijn scooter naar de Pietersberg om een pizza te bezorgen. Op de locatie gearriveerd, stapte hij van zijn scooter af. Op dat moment kwam een man met een mes op hem af. Hij bedreigde de jongen en eiste geld. 

De bezorger heeft daarop het wisselgeld wat hij bij zich had aan de overvaller gegeven. Hierna is het slachtoffer snel naar zijn scooter gerend en weggereden. Vervolgens heeft de jongen alarm geslagen.

Signalement

Van de verdachte is nog geen enkel spoor. Het slachtoffer heeft wel een duidelijk signalement af kunnen geven. Het zou gaan om een vermoedelijk licht getinte man met een fors postuur. Hij is ongeveer 35 jaar oud en zo'n 1 meter 70 centimeter lang. Hij droeg zwarte kleding, met een zwarte capuchon en een zwarte sjaal voor zijn gezicht.

 Oproep

De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en bekijkt of er camerabeelden in de omgeving zijn. Getuigen die de dader dinsdagavond in de omgeving van de Pietersberg gezien hebben of over andere informatie beschikken, worden verzocht om contact op te nemen met de politie van het team Weerijs via 0900-8844, vermeld dan het zaaknummer 2022010229.  

Bregje Kop