Foto: Perry Roovers

Burgemeester sluit pand aan Boschstraat na schietincident tijdens Koningsdag

  Politie

BREDA - Burgemeester Paul Depla heeft besloten het pand aan de Boschstraat 86 in Breda per direct te sluiten. Bij dit pand vond er tijdens Koningsdag een schietincident plaats. Deze sluiting is volgens de burgemeester in het belang van de openbare orde en veiligheid in de buurt. 


Gisteren vond er een schietincident plaats in de Boschstraat. Hierbij werd er meerdere keren op een pand in die straat geschoten. Omstreeks 03.30 uur ontving de meldkamer een melding over schoten. Een voertuig zou zijn gestopt, waarna een persoon uitstapte. Deze persoon zou enkele schoten hebben gelost en zijn doorgereden. 

Agenten waren snel aanwezig maar troffen niemand meer aan. Wel concludeerden zij dat er geschoten is. Er zijn hierbij geen gewonden gevallen. Onderzoek ter plaatse is volop bezig.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben. Mensen die tips hebben kunnen contact opnemen met de politie. Hiervoor kunnen mensen bellen naar 0900-8844 of anoniem melding maken via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Sluiting van het pand

Donderdagmiddag laat de burgemeester weten het pand voorlopig te sluiten. Deze sluiting is volgens Depla in het belang van de openbare orde en veiligheid in de buurt.

Bregje Kop
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief