Foto: Politie.nl

Bredanaar (68) overleden, politie doet onderzoek

  Politie

BREDA - De 68-jarige man uit Breda die vrijdag 20 mei zwaargewond in het buitengebied van Helvoirt werd aangetroffen is gisteren aan het einde van de middag overleden.

De 68-jarige man uit Breda die vrijdag 20 mei zwaargewond in het buitengebied van Helvoirt werd aangetroffen is gisteren aan het einde van de middag overleden. 


Gebeurtenis

Een voorbijganger meldde die bewuste vrijdagochtend kort na half acht dat er een man op een bospad naast een auto lag. Er was het vermoeden dat hij onwel was geworden. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse en de man werd naar een ziekenhuis vervoerd. 

Hij bleek zwaargewond te zijn en op basis van het eerste onderzoek rees het vermoeden dat de man mogelijk het slachtoffer was van een misdrijf.  

Onderzoek

Het onderzoek naar wat er met de man is gebeurd gaat onverminderd door en wordt onderzocht door een team grootschalige opsporing. Komend weekend zal sectie op het lichaam van de man plaatsvinden. Afgelopen woensdag doorzocht de mobiele eenheid al het gebied in de omgeving van de plaats waar de man en zijn auto werden aangetroffen.

Zij zochten in opdracht van het onderzoeksteam naar alle sporen of aanwijzingen die kunnen helpen in het onderzoek. Daarnaast is de politie ook nog altijd op zoek naar eventuele getuigen.