<p>Foto ter illustratie&nbsp;</p>

Foto ter illustratie 

(Foto: Shutterstock)

Zakkenroller steelt portemonnee van vrouw (52) in winkelcentrum de Burcht

  Politie

BREDA - Een 52-jarige vrouw is 16 februari van haar portemonnee bestolen terwijl zij boodschappen aan het doen was in een supermarkt in winkelcentrum de Burcht. De dader is nog niet gepakt. Bureau Brabant besteedt maandag aandacht aan deze zaak.


Woensdag 16 februari omstreeks 13.00 uur is de portemonnee met bankpas van een 52-jarige vrouw gestolen in een supermarkt in winkelcentrum de Burcht. Op bewakingsbeelden is te zien dat de dader toeslaat bij de groente- en fruitafdeling. Dit gebeurt terwijl het slachtoffer een zak met mandarijnen uit het schap pakt. De dief haalt op dat moment uit haar rechterjaszak haar portemonnee. Pas bij de kassa realiseert de vrouw zich dat zij is bestolen. De zakkenroller komt ondertussen bij de kassa’s even vol in beeld. Hij heeft een grote tatoeage in zijn nek.

Uitzending
Bureau Brabant besteedt volgende week aandacht aan deze Bredase zaak. Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Bregje Kop