Foto: PERRY ROOVERS

Man (45) aangehouden na steekincident in Prinsenbeek

  Politie

PRINSENBEEK - Een 47-jarige man is vanmiddag gewond geraakt bij een steekincident op het Gertrudisoord in Prinsenbeek. Hij liep hierbij enkele snijwonden op. De dader sloeg op de vlucht. De politie ging met alle beschikbare eenheden naar hem op zoek. De 45-jarige verdachte werd in Breda aangetroffen en aangehouden. Het gaat om een bekende van de politie.


De politie kreeg op dinsdag 20 september 2022 omstreeks 12.20 uur een melding van een vechtpartij op het Gertrudisoord in Prinsenbeek. Ter plaatse bleek dat een 47-jarige man gestoken was met een mes. Hij werd voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De dader was inmiddels op de vlucht geslagen. Het zou gaan om een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie startte direct een massale zoekactie, mede omdat niet duidelijk was in welke gemoedstoestand de man verkeerde. Hij had volgens omstanders een hoofdwond opgelopen bij de vechtpartij.

Agenten doorzochten onder meer adressen waar de verdachte wel eens verblijft. Rond 14.20 uur werd duidelijk dat hij zich inmiddels in een woning in Haagse Beemden bevond.

Op het moment dat de dader het pand verliet, is hij aangehouden door de politie. De man is overgebracht naar het cellencomplex in Breda. Een GGD-arts bekijkt de hoofdwond.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief