Afbeelding
Foto: Shutterstock

Twee personen bedreigd met mes en beroofd van telefoons bij straatroof

Door: Hanneke Marcelis Politie

BREDA - Aan de Wilgenbroek in de Haagse Beemden zijn twee personen het slachtoffer geworden van een straatroof. Dat gebeurde zondagavond. Er is nog niemand aangehouden.

Een man en een vrouw liepen zondagavond in de Haagse Beemden. Ze waren onderweg naar huis, toen ze op de Wilgenbroek twee jongens zagen fietsen op het fietspad. Eén van die jongens kwam naar hen toe om ze iets te vragen. Daarna liepen de man en vrouw weer door. Maar om de hoek werden de twee ineens door één van de jongens bedreigd met een mes. De jongen eist hun telefoons. De slachtoffers geven hun telefoons af, waarna de jongens weer wegfietsen. De slachtoffers hebben zo snel mogelijk de politie gebeld.

De twee jongens waren rond de 15 à 16 jaar en beiden zwart gekleed, laat de politie weten. Ze hadden allebei een zwarte schoudertas en een zwarte coll tot over hun neus. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de twee jongens en een buurtonderzoek gedaan, maar niemand meer aangetroffen. “Heeft u iets gezien? Meld dit dan bij ons via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000”, aldus de politie.