Logo bredavandaag.nl

Thierry Aartsen genomineerd voor beste webpoliticus

  Politiek

BREDA – Thierry Aartsen, nummer 9 op de lijst van de Bredase VVD, is genomineerd voor beste lokale webpoliticus van Nederland. De prijs wordt uitgereikt aan de politicus die het internet het best gebruikt.


De andere twee kandidaten met wie Aartsen strijdt om de juryprijs zijn Marc Rosier van de VVD in Zoetermeer en de Amsterdammer Jeroen Frits (PvdA). Maandag 28 februari wordt bekendgemaakt wie beste webpoliticus is.

Aartsen (20) vindt het een eer om in de top drie van genomineerden te staan. “Via nieuwe media proberen wij in Breda vooral jongeren te bereiken. Door actief te zijn op het web bereiken we veel jongeren en kan ik ook met hen het gesprek aangaan. Het is een laagdrempelige manier om zo je mening en standpunten duidelijk te maken voor een breed publiek. Dat dit nu al beloond wordt door een nominatie is natuurlijk fantastisch, maar het zou nog mooier zijn om als raadslid jongeren via internet te betrekken bij politiek."

Meerdere kandidaten van de VVD voeren online campagne. “Dat dit beloond wordt door de nominatie van Thierry is prachtig," aldus VVD-lijsttrekker Klaas Dijkhoff. "Thierry is de jongste van onze jonge lijst. Zijn enthousiasme en energie zijn geweldig. In mijn ogen is de nominatie volkomen terecht. Een raadszetel voor Thierry trouwens ook."

Overigens staan voor de publieksprijs ook Bredanaar Michel Spekkers (SP, nr. 5) en Klaas Dijkhoff (VVD, nr. 1) op de nominatielijst van Beste Webpoliticus.
Meer informatie: http://www.bestewebpoliticus.nlFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief