Logo bredavandaag.nl
Gemeente Breda

Peter Vissers nieuwe fractievoorzitter Breda’97

  Politiek

BREDA - Peter Vissers (49) neemt het stokje over van Viola de Bruijn. Hij wordt het nieuwe gemeenteraadslid, en daarmee ook de nieuwe fractievoorzitter, van Breda’97.


Op 18 mei begint Vissers aan zijn nieuwe taak. De Bredanaar heeft zich de afgelopen drie jaar al ingezet als commissielid voor de partij. In het dagelijks leven werkt hij bij de gemeente Dordrecht als strategisch beleidsadviseur.

Vissers heeft bijna 20 jaar in de Belcrum gewoond. Twee jaar geleden is hij verhuisd naar het nieuwbouwplan de Bouverijen in Teteringen. Hier heeft hij zelf kunnen ervaren dat Breda'97 nog steeds een begrip is. De partij zet zich met name in voor dorpen, wijken en het behoud van de menselijke maat.

De Bruijn, die eind april haar raadslidmaatschap en daarmee het fractievoorzitterschap opzegde, kreeg een nieuwe functie bij haar werkgever CM Telecom. Dit vergde meer uren van haar. “Met veel pijn in mijn hart heb ik deze keuze moeten maken”, aldus De Bruijn. Ze blijft wel actief als commissielid, naast het huidige commisielid Jos van Etten. Dick Vuijk blijft actief als fractiemedewerker.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief