Logo bredavandaag.nl
CDA Breda

CDA Breda verkiezingen in met zes nieuwkomers in toptien

  Politiek

BREDA - Ook CDA komt met een nieuwe kandidatenlijst voor de verkiezingen van 21 maart. De 40 leden gaan met de slogan “samen voor een beter Breda” de campagne in.


Voorzitter Tom Berendsen is trots: “We hebben een geweldige lijst met kandidaten van hoge kwaliteit die door werk en verenigingsleven midden in de samenleving staan. Echte CDA-ers die voor de inwoners van Breda en haar dorpen aan de slag willen.”

Naast de eerder bekendgemaakte lijsttrekker Bob Bergkamp, staat er zes nieuwkomers in de top 10. Christine de Moor, zeer bekend in het sociale domein in Breda (2), Marc van Oosterbosch uit Prinsenbeek (4), Gwendolyn Boom uit Princenhage (5), evenals de directeur van het tennistoernooi Breda Future; Christel de Baat (7), Costa Blommers van wijkraad Stadshart/Valkenberg (9), de Teteringse Yvonne Brabander (10), Jeroen Bruijns (3), Casper Rutten (6) en Huib Jansen (8) maken de lijst compleet.

De lijstduwer dit jaar is niemand minder dan de invloedrijke bierbrouwer Peer Swinkels. “We gaan vol vertrouwen de verkiezingen tegemoet”, aldus Tom Berendsen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief