SP

Campagnekoorts: SP prikt SPeld in de stad: 'Markering successen'

  Politiek

BREDA - Het is campagnetijd en dat ga je merken. Daarom tot aan de verkiezingen: campagnekoorts, met opvallende zaken uit de kokers van de lokale partijen die strijden om de stem van de kiezer. Vandaag: de SPeld.


Een grote Google-locatie-marker maar dan anders gespot? Grote kans dat het de SPeld is. Anders dan de naam doet vermoeden, is het niet bedoeld om aan te geven waar een fictief nieuwsfeit zou hebben plaatsgevonden of dus een verwijzing naar de satirische website met dezelfde naam.

 De spelden staan in het Ginneken, Bavel en de Haagse Beemden. Op die manier wil SP Breda in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart, markeren waar zij volgens haar de afgelopen vier jaar allemaal successen heeft behaald. In het Ginneken tegen rattenoverlast, in Bavel tegen een geitenstal en voor CPO en meer betaalbare woningen en in de Haagse Beemden voor winkelcentrum Heksenwiel en de doorstarts van Buurthuis Gageldonk. “Met de verkiezingen voor de deur duikelen partijen over elkaar heen om de mensen van alles te beloven”, zegt SP-lijsttrekker Bas Maes. “Wij herinneren iedereen er met de SPeld aan dat wij ook buiten verkiezingstijd in de buurt waren."

Dat u het weet.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief