Logo bredavandaag.nl
De dertien lijsttrekkers van de Bredase politieke partijen gaan met elkaar het debat aan over zes onderwerpen tijdens het Breda Media Debat van BredaNu, BredaVandaag en BN DeStem bij Elisabeth.
De dertien lijsttrekkers van de Bredase politieke partijen gaan met elkaar het debat aan over zes onderwerpen tijdens het Breda Media Debat van BredaNu, BredaVandaag en BN DeStem bij Elisabeth. (Michael Janiec)

Campagnekoorts: fractievoorzitter 50PLUS Henk Krol komt naar Breda

  Politiek

BREDA - Het is campagnetijd en dat ga je merken. Daarom tot aan de verkiezingen: campagnekoorts, met opvallende zaken uit de kokers van de lokale partijen die strijden om de stem van de kiezer. Vandaag: fractievoorzitter Henk Krol van 50PLUS brengt een bezoek aan Breda.


De landelijke voorman van 50PLUS wordt ingezet in de strijd om stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Aanstaande zaterdag brengt Henk Krol van 10.00 uur tot 12.00 uur een bezoek aan Breda.

Er wordt gestart met een samenkomst bij Hotel Golden Tulip Keyser. Daarna gaat hij de Bredase binnenstad in, om hier flyers uit te delen van de partij, daarbij vergezeld door de lokale kandidaat-raadsleden.

Het is voor het eerst dat 50PLUS aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoet.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief