De dertien lijsttrekkers van de Bredase politieke partijen gaan met elkaar het debat aan over zes onderwerpen tijdens het Breda Media Debat van BredaNu, BredaVandaag en BN DeStem bij Elisabeth.
De dertien lijsttrekkers van de Bredase politieke partijen gaan met elkaar het debat aan over zes onderwerpen tijdens het Breda Media Debat van BredaNu, BredaVandaag en BN DeStem bij Elisabeth. (Michael Janiec)
gemeenteraadsverkiezingen

Campagnekoorts: PvdA-lijsttrekker Miriam Haagh kondigt tour aan

  Politiek

BREDA - Het is campagnetijd en dat ga je merken. Daarom tot aan de verkiezingen: campagnekoorts, met opvallende zaken uit de kokers van de lokale partijen die strijden om de stem van de kiezer. Vandaag: de lijsttrekker van de PvdA, Miriam Haagh, gaat op zorgtour.


Onder het motto ‘goede zorg doen we samen’ gaat Haagh de komende week op pad langs verschillende instellingen om daar ideeën op te doen voor betere zorg. Woensdagochtend was ze al in het zorgcentrum Zuiderhout, en aanstaande vrijdag gaat ze op bezoek bij Stichting Elisabeth, Wijkcentrum Balieweide en Ontmoetingscentrum de Wisselaar. Ze gaat daar in gesprek met de medewerkers, vrijwilligers, bezoekers en bewoners.