Het Hoeveneind in Teteringen
Het Hoeveneind in Teteringen (Foto: Google Maps)

Dorpsraad Teteringen: 'Hoeveneind is gevaarlijk'

  Politiek

TETERINGEN - Tijdens de raadsvergadering overhandigt de dorpsraad van Teteringen donderdagavond ingezamelde handtekeningen aan de wethouders Greetje Bos en Miriam Haagh. Bewoners van Teteringen maken zich zorgen over de onveilige situatie op het Hoeveneind. Ze willen dat de weg eindelijk eens wordt verbeterd.


“De weg zit vol met kuilen, het is slecht verlicht en de lijnen zijn vervaagd”, vertelt Hein Antonissen namens de Dorpsraad Teteringen. “Een tijd geleden is er groot onderhoud aan de Meerberg uitgevoerd, ten noorden van het Hoeveneind. De gemeente gaf toen de toezegging ook het Hoeveneind aan te pakken, maar dat is inmiddels al vier jaar geleden.”

Volgens Antonissen maken veel mensen gebruik van de weg. “Er is veel sluipverkeer over het Hoeveneind. En Teteringen wordt steeds voller, er komen steeds meer kinderen te wonen”, zegt hij. “Ouders maken zich zorgen, want er zijn al een paar ongelukken gebeurd.

Naast het overhandigen van de handtekeningen, spreekt Antonissen vanavond tijdens de raadsvergadering in om aandacht te vragen voor de onveilige weg. “De gemeentepolitiek moet inzien dat het prioriteit heeft om deze weg aan te pakken”, besluit hij.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief