Het Hoeveneind in Teteringen
Het Hoeveneind in Teteringen (Foto: Google Maps)

Gemeenteraadsleden erkennen gevaarlijke situatie Hoeveneind

  Politiek

TETERINGEN - Er komt een gesprek tussen de gemeente en de bewoners van Teteringen over de gevaarlijke situatie aan het Hoeveneind. Dat is donderdagavond bekend geworden na het overhandigen van een brief aan de gemeenteraad met ruim 70 handtekeningen. Hierin uiten de bewoners hun zorgen over het Hoeveneind.


Oscar Brommer heeft donderdagavond de brief samen met drie kinderen overhandigd aan de gemeenteraadsleden. “De kinderen worden regelmatig van de weg gereden door te hard rijdende auto’s, dus zij konden uit eigen ervaring spreken”, legt Brommer uit. “Dat was voor de gemeenteraadsleden behoorlijk confronterend en ze erkenden het probleem.”

Naar aanleiding van deze brief en een brief van de Dorpsraad Teteringen wordt er op zeer korte termijn een gesprek gepland tussen de betrokken partijen. “Wij hopen dat de gemeente het wegdek, de belijning en verlichting aanpakt en dat de maximumsnelheid wordt aangepast. Ik heb er vertrouwen in dat die maatregelen snel worden doorgevoerd, maar het gesprek zal moeten uitwijzen, wat er bij de gemeente mogelijk is”, besluit Brommer.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief