Foto: Perry Roovers

Minister Sander Dekker naar Breda voor thema-avond 'ondermijnende criminaliteit'

  Politiek

BREDA - Bij de Heeren van Oranje aan de Burgemeester Kerstenslaan in Breda wordt op maandagavond 21 januari een thema-avond gehouden met als onderwerp 'Ondermijnende criminaliteit'. Gast is onder andere Sander Dekker, minister voor Rechtsbescherming in het kabinet-Rutte III.


De avond wordt georganiseerd door het thematisch netwerk Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in samenwerking met het netwerk Justitie en Veiligheid en de Bredase afdeling van de VVD.

Aan de avond verlenen naast Sander Dekker verder onder andere hun medewerking Greetje Bos, wethouder in Breda en voormalig officier van justitie, burgemeester Ine Adema van Lelystad, Rienk de Groot van de recherche Zeeland West-Brabant en gedeputeerde Christophe Vermaat namens de provincie Noord-Brabant.

Aan de hand van inleidingen door de sprekers wordt stilgestaan bij de vraag hoe groot het probleem van ondermijning is, wat er moet gebeuren om de samenleving hier beter tegen te wapenen, wat te doen als preventie en wat er gedaan kan worden om bestuurders en ambtenaren te beschermen. 

Deelname aan de avond, die duurt van 19.30 tot 22.00 uur, is gratis. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar: secretaris@bzk.vvd.nlFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief