Stad wordt bekend in Europa: 'There are truckloads of reasons to choose Breda' | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
De truck trekt aandacht voor Breda.
De truck trekt aandacht voor Breda. (Foto: Gre van Pelt)

Stad wordt bekend in Europa: 'There are truckloads of reasons to choose Breda'

  Politiek

BREDA - Een truck met daarop een heuse 'Breda-campagne' rijdt vanaf nu rond door Europa. Gemeente Breda en Nouwens Transport sloegen hun handen ineen om Breda internationaal op de kaart te zetten. "There are truckloads of reasons to choose Breda."


Om de internationale ambities van Breda te benadrukken hebben de gemeente Breda en Nouwens Transport Breda B.V. de handen ineen geslagen voor een eigenzinnige 'roadshow'. Op één van de trailers van het Bredase transportbedrijf prijkt vanaf nu een campagne waarmee mensen kennismaken met Breda. 

De internationale ambities van Breda zijn volgens wethouder Boaz Adank helder en realistisch. "Met het nieuwe stukje 'trots op wielen' wordt menig weggebruiker verrast en de warme uitstraling zal ook potentiële bezoekers aanspreken. Met Dennis Nouwens en zijn chauffeurs als reizende stadsambassadeurs zet Breda zich goed op de kaart."

Eerder was Breda ook al opvallend aanwezig op wegen in de Benelux. Die primeur ging naar trucker John Willemse, die met Bredase foto's op zijn koeltrailer door de Benelux reed en veel aandacht trok voor zijn Beste Binnenstad. "Met veel plezier en minstens zoveel trots op Breda nemen onze chauffeurs het stuur nu over. We hebben een groot wagenpark en staan een van de trailers graag af om megagroot en met een enorm Europees bereik reclame voor onze thuisstad te maken", laat Dennis Nouwens, directeur/eigenaar van Nouwens Transport Breda B.V. weten. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief